Посета на „Керамика Кафе“

Untitled

Во согласност со Проектот на МОН за инволвирање на родителите во и вон наставниот процес, на 22.11.2015 десетина ученици од  VII a одделение со одделенскиот раководител Маја Кузманоска и родителите Анета Анческа и Ана В.Динева, ја посетивме работилницата за изработка на керамички производи Керамика Кафе каде имавме можност да се дружиме и заеднички да креираме. Во весела атмосфера се изработуваше накит, привезоци и украси од глина кои ќе ни останат како драг спомен на нашата дружба.

Untitled Untitled Untitled