Нашите успешни фудбалери

fudbal-3fudbal-2

 

 

 

 

 

Браво за нашите фудбалери  кои оваа учебна година го освоија второто место на ниво на општина Карпоши три поединачни награди за најдобар голман , најдобар  играч, најдобар стрелец.