Резултати од Регионален натпревар по природни науки

can-stock-photo_csp13303501

На 21.05.2016 беше одржан Регионален натпревар по природни науки во категории од IV и V одделение.

На истото натпреварување беа постигнати следниве резултати:

II место со 83 поени Лора Сентова – IV одделение

III место со 80 поени Луна Алексова – IV одделение

Ментори: Јасмина Маџаревска

                   Лилјана Петковска

 

I место со освоени 99 поени Ивана Димитрова – V б одделение

II место со 89 поени Ива Мојтиќ – V а одделение

Ментор; Дивна Карапанчева