Ido Mediteranian Open Dance

18176086_1696222663740313_1352050566_o

 

 

На 22 и 23 април 2017 година, во Атина (Глифада) – Грција, се одржа 4th Ido Mediteranian Open Dance на кој натпревар учество земаа учесниците од танцовото студио Dancers United MK, (Општина Карпош), а дел од танцовото студиото и наши ученици кои се закитија со злато, во следните категории:

  • Карибиан шоу соло мини кидс 1 место (пехар) Јована Насторовска  Ia
  • Латин шоу соло мини кидс 1 место (пехар) Ангела Николиќ  Ia
  • Латин шоу група формација мини кидс 1 место (пехар) Јована Насторовска  Ia и Ангела Николиќ  Ia
  • Карибиан шоу соло јуниори 1 место Евгенија Арсова VIIIa (пехар)
  • Латин шоу соло јуниори  1 место Евгенија Арсова VIIIa (пехар)
  • Латин шоу дуо јуниори 1 место  Евгенија Арсова и Никола Дамовски VIIIa (пехар)

 

 

 

 

 

 

18175475_1696220863740493_954370021_o 18176086_1696222663740313_1352050566_o 18195772_1696219887073924_1867388029_o 18197765_1696219840407262_105268838_n 18235835_1696219923740587_1802864385_o 18236038_1696222783740301_1965090154_o