II место во фудбал на Општина Карпош

viber image3

Учениците на ООУ „Вера Циривири – Трена“ го освоија второто место во општинската лига во фудбал. Ученикот Анатолиј Петејчук е избран за најдобар играч во лигата, а Димитриј Попоски е избран за најдобар стрелец.

viber imag4e viber image viber image1 viber image3