II место во ракомет општинска лига

viber imag3e

Учениците од ООУ „Вера Циривири – Трена“ го освоија второто место во општинската лига во ракомет. Едвин Омерагич беше најдобар стрелец во лигата со постигнати 100 гола. Мирјана Петковска и Андреа Томчевска беа најдобри стрелцо во женска конкуренција.
viber image viber image2 viber image viber imag5e viber imag3e