Прием на првачиња

viber image3

Со свечена приредба и срдечен дочек оваа година ги пречекавме новите првоодделенци. Прекрасно беше чувството да се гледаат среќните мали лица како уживаат во изведбите на нивните идни другарчиња – учениците од Основното Општинско Училиште „Вера Циривири – Трена“. Добредојде им посака и директорката на училиштето Снежана Карас,  како и нивните наставнички, со кои симболично пуштија на небото балони во разни бои и полетаа неколку гулаби. Ви посакуваме среќен почеток на учебната година и се надеваме дека во иднина ќе не правите горди…

13 4 5 6 7 8 1012 13

6 711 12 13 14  viber image1 viber image3 viber image4 viber image5