Учество на “Цветно дефиле “

По повод 46 години од постоење на Општина Карпош  се одржа "Цветно дефиле "
Нашето училиште учествуваше на свечената манифестација со настап на ученичката Емили  Кочан 

слл2 слл3 слл4 слл5