Нашиот колектив

 

viber_image_2022-08-10_20-28-39-601

 

 

 

 

 

 

 

Преглед на раководниот, наставниот и административно  техничкиот персонал

вработени во ВЦТ_1вработени во ВЦТ_2вработени во ВЦТ_3вработени во ВЦТ_4