Monthly Archives: март 2020

Известување:

Се известуваат сите родители/старатели дека потврдите за редовен ученик кои што ги имате подигнато важат и понатаму, до истекување на вонредната состојба. Со почит Вера Циривири – Трена.

IMG-2b90d7daa5a63be305cdbf472e5e0fd9-V~2