Daily Archives: мај 5, 2023

Честитки за нашата ученичка Камелија Каракашев

Честитки за нашата ученичка Камелија Каракашев, 2 одделение, за освоеното трето место на Ladna ликовниот конкурс “Моето чисто маало” 2022, во категорија од 7 до 10 години. Нејзината креативност и инспирација која ја покажа преку цртеж, беше препознаена и наградена. Посакуваме нејзината желба за почиста улица и повеќе паркови и зеленило да допре до сите нас.

sl1 sl2