Еколошки активности во „Вера“

Пролетно, еколошко средување на училишниот двор. Беа засадени нови цвеќиња, дрвца, од страна на младите биолози беше средена градината за престојната сезона, а најмалите првачиња го исчистија дворот до последниот отпадок. Ден на екологијата треба да е секој ден…придружете ни се.

IMG-8c976dff61980e8a4b6c05e2c9425f01-V IMG-9be6198a5da861f3268281100d74d580-V IMG-3fc36b566369f0c7c7b010b1c8724070-V IMG-696262802ace86bd042988323255ac51-V

dav

dav

dav

dav

dav

dav