Учество на филмски фестивал Џифони

Од 7-11 октомври 2021 год. се оддржува деветтото издание на филмскиот фестивал, Џифони Македонија.

На денешната филмска проекција ''Space Boy'' (2021), присуствуваа ученичките Јана Ѓорѓијевска и Милена Рангелова од 7б одделение, заедно со наставничката Кристина Николовска-Велковска. По гледање на филмот, учесниците се вклучија во дискусија за истиот, како што и развиваа креативни вештини во ликовната и мјузикл работилница.

 slika6slika5slika4slika 2slika3slika 1