Златен медал за нашиот Војдан

Нашиот ученик, Војдан Паламидовски на 08.05 2022 освои прво место
Златен Медал во карате на Државен Шампионат на МАКЕДОНИЈА во традиционално карате, категорија деца 6-7 години.1 2