Првиот пролетен ден и ден на екологијата

Денес е првиот пролетен ден и ден на екологијата.Учениците од II a одделение се погрижија овој ден пригодно да го означат со садење на пролетни цвеќиња во Еко-градината,катче во кое уживаат и со радост престојуваат. 

sl1 sl2 sl3 sl4 sl5