Декупаж работилница и изработка на честитки

24463309_10156040666159602_1749689722_o

Во четврток от на 30.12.2017, во нашето училиште се реализираше работилница за изработка на честитки и декупаж работилница со ученици од 6-то и 9-б одд.

Повод е двоен, подароци за екипата на Голем одмор во МРТВ и како дел од Новогодишната базар работилница.Се забавуваме, пеевме Јаков Ангелов од 9-то б ни свиреше. Работилница та ја организираше, водеше и спроведе предметниот наставник м-р Матилда Бајкова, проф. По македонски јазик.

24463309_10156040666159602_1749689722_o 24463417_10156040667329602_972669508_o 24474571_10156040666259602_886065353_o 24474813_10156040667074602_915229458_o 24623609_10156040666349602_1104152861_o