Резултати од општински натпревар по Англиски јазик 24.03.2018

Ивана Димитрова VII одд – I (прво место) со освоени 99 поени

Андреј Николов VI одд – I (прво место) со освоени 98 поени

Натпреварот е организиран од Асоцојацијата на наставници по Англиски јазик ЕЛТАМ на Р. Македонија