Успешни и по натпреварите по географија

Да кажеме и збор два за овогодинашниве натпревари по географија, и оваа година сме закитени со неколку награди.

Ива Мојтиќ- Општински натпревар -3 место;
Ивана Димитрова и Стефанија Јовческа – Скопски регионален натпревар- Прва награда,
Стефанија Јовческа и Ивана Димитрова – Државен натпревар- Прва награда