Детската ликовна колонија „Вангел Коџоман“

Учениците од нашето училиште под менторство на наставничката Лилјана Ружиновска земаа учество на Детската ликовна колонија „Вангел Коџоман“ која се одржа во Струга од 23-30.06.2018 година. Колонијата е во организација на Детскиот Ликовен Центар и Министерство за Култура. Изложбата се планира во септември во Кинотеката на Македонија.

lili2   lili1