Присутни на настанот „Електричен пологон #5“

На ден 20.09.2018 г.   на паркингот до Анекс просториите на ФЕИТ и МФС се одржа

настан  кој е дел од активностите организирани од Град Скопје во рамки на „Европска недела на мобилност“.

Нашите ученици од 9 одделение имаа можност да се запознаат со новите креативни технологии .

с1 с2 с3 с4 с5 с6 с7 с8