Во посета на ЕУ

Учениците од Va и Vб одделение беа во посета на Секретаријатот за европски прашања. Разговараа и подетално се запознаа со Европската унија, односно ги проширија своите знаења стекнати по предметот Општество.

IMG-2a55eb3e3011022a6fe637504dd3315a-V IMG-ee01c5a8d4cc775b3b3e56abf2f61c58-V IMG-4c072de47c3d71efb2f4b548a1c491ca-V IMG-1a0d8ad8f9bfb4fd10b668b9e7ff2e00-V IMG-5f981ad11775a8433d41172a9f982d06-V