Министерката Царовска во посета на нашето училиште

IMG_20210422_212107

Градоначалникот Стефан Богоев и министерката за образование и наука Мила Царовска беа во посета на ООУ "Вера Циривири – Трена" од каде ја промовираа новата услуга за упис на првачиња по електронски пат. Со пофални зборови се говореше за еко – училницата во училиштето и новата која што е во изградба.

IMG_20210422_212047IMG_20210422_212035IMG_20210422_212107IMG_20210422_212126IMG_20210422_212138