Голем успех во традиционално карате

Голем успех на нашиот ученик од 2а одд., Војдан Паламидовски кој освои сребрен и бронзен медал во традиционално карате на 21. ИТКФ светскиот куп, кој се одржа на 11, 12 и 13 Ноември 2022, во спортската сала Кале во Скопје. Честитки, Војдан! 👏

sk1