Хуманитарниот настан ,,Со љубов од Скопје ЗОО за Турција и Сирија”

На 25.02.2023, на хуманитарниот настан ,,Со љубов од Скопје ЗОО за Турција и Сирија”, свој скромен допринос со големо срце даде нашата ученичка Галена Љутков од 3 одделение. Таа настапи со прекрасната балетска изведба на “Чиполино”.

ssl1 ssl2