“Разбуди го родителот во себе”

Во нашето училиште на големо задоволство беше одржана првата од серија работилници “Разбуди го родителот во себе” од Соња Китановска- Кимовска. Родителката испрати пораки, од родител кон родители, како да учиме едни од други. Се споделија лични искуства, техники и препораки за решавање предизвици во родителството.

 

sl4 sl3 sl2 sl1