Monthly Archives: август 2023

Соопштение

                          СООПШТЕНИE                                               

Почитувани родители,

 

На 01.09.2023г. (петок) во чест на нашите првачиња ќе се организира свечен прием со почеток од 08:30 часот.

По свеченоста сите првачиња ќе го имаат првиот час со своите наставници.

              

                    

                       СРЕЌЕН ПОЧЕТОК ПРВАЧИЊА!!!

 

                                                                           

                                                                            СТРУЧЕН ТИМ НА                                                                                                 

                                                              ООУ „ВЕРА ЦИРИВИРИ – ТРЕНА“ – СКОПЈЕ                              

                                                                               КОНТАКТ ТЕЛЕФОН : 02 3068-507