Daily Archives: април 1, 2021

Градиме пристапни училишта за ученици со аутизам

По повод одбележување на Неделата за подигнување на свесноста за аутизам на тема,, Градиме пристапни училишта за ученици со аутизам" вработените и учениците во ООУ ,,Вера Циривири – Трена" го изработија симболот на бесконечност и изработија брошура со слики и пораки со цел заеднички да изградиме училишта пристапни за учениците со аутизам. 

#OURCZlatanSremec    #Autismfriendlyschools  #oouveraciriviritrena

 

sliki2slika1sliki5

 

 

slika6 slika4 slika3

Први Април под “маски” во нашето училиште

IMG-287e95f4a515838334049e6f300ce07d-V

IMG-be906963cb6dfa68c8c2173c461940ef-V IMG-4924acb3a8aa9a498b37e8ef6b5c1ed5-V IMG-4553929a06822232b58a9598de235d94-V IMG-509e9651d0f9416d4c971bbd7f3d3173-VIMG-f6c025ce90166ff2fd38d90bf6ada92c-V IMG-160f1910337e87b0c7bbad532eb56445-V IMG-57043791c6bf133413a5dfe04f25da40-V IMG-3f06034151ef1789c5d1ac5dffdba574-V IMG-6333ec848d3660f34ed3eee3c8467036-V IMG-9d2ac72b9908736855806698268f637f-V IMG-287e95f4a515838334049e6f300ce07d-V