Daily Archives: мај 17, 2022

Златен медал за нашиот Војдан

Нашиот ученик, Војдан Паламидовски на 08.05 2022 освои прво место
Златен Медал во карате на Државен Шампионат на МАКЕДОНИЈА во традиционално карате, категорија деца 6-7 години.1 2