Daily Archives: декември 19, 2022

Вредни деца награди нижат

На меѓународната изложба за деца и младинци ,,Флора и фауна-извор на живот и убавина 2022

-Јована Јанкуловска од VIIIa одделение освои прво место а Андреа Пешевска VIIIa одд. освои второ  место. Нивните  дела може да се видат во каталог.

sl1 sl2 sl3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На меѓународната изложба за деца и младинци ,,Творење и креирање на дела од отпад од пакување-2022 нашите ученици Миа Ромева VIIa, Калина Добреска VIIб, и Елена Спировска VIб, се закитија со дипломи за учество, а нивните дела зборуваат за заштита на околината и добро однесување кон нашата планета.

sl4 sl5 sl6