Daily Archives: декември 8, 2022

Учество на “Цветно дефиле “

По повод 46 години од постоење на Општина Карпош  се одржа "Цветно дефиле "
Нашето училиште учествуваше на свечената манифестација со настап на ученичката Емили  Кочан 

слл2 слл3 слл4 слл5

Одбележување на 2 Декември, Светскиот ден на лицата со посебни потреби

По повод 2 Декември, Светскиот ден на лицата со посебни потреби учениците од 7-а со класниот раководител, изработија хамер Постер за да го одбележиме овој Светски ден! Различностите се убавината на живеење! Животот е убав!

сл1 сл2 сл3

Награди се нижат

Горди на нашите ученици кои добија награди.
Калина Добреска7-а, Марта Караева -7-б Прва награда, Ана Ѓуровска7-б 2 награда.
Благодарност до Драмската секција, која традиционално подготвува пригодна приредба за наградените ученици.

sl1 sl2 sl3 sl4 sl5 sl6