Daily Archives: ноември 7, 2023

Втора награда на манифестацијата “Карпош има талент” 

Нашите ученици Јована Јанкулоска и Нела Манческа, добитнички на втора награда на манифестацијата "Карпош има талент" 

сл5 сл4 сл3 сл2 сл1

Доделување на стипендии од Општина Карпош

Како и секоја година и оваа нашите таленти се добитници на стипендија од Општина Карпош.

sl8 sl7 sl6 sl5 sl4 sl3 sl2