Daily Archives: октомври 12, 2022

Одбележување на 11 Октомври

11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ, нашите ученици и наставници го одбележаа преку организирање на презентации, работилници, литературно и ликовно творење. Нивните прекрасни изработки станаа дел од училниците и внатрешниот простор на училиштето.

сл2 сл3 сл4 сл5 сл6